Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-28@05:59:36 GMT

اصفهان در نوروزِ جهانی، نو شد

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۸۵۹۵۵

به گزارش جام جم آنلاین اصفهان، طرح گالری تبلیغات شهری ویژه نوروز امسال با توجه به رویکرد و نگاه جهان نوروزی با شعار "جهان نو شد ز نوروزِ جهانی"  طراحی شده بود که این طرح‌ها از شامگاه سه‌شنبه 26 اسفندماه 99 در 300 تابلو گالری شهری در سطح شهر نصب شد.

مجموعه اینترنتی "بهار دلنشین" برنامه‌‌ای 30 دقیقه‌ای ویژه کودکان، نوجوانان و خانواده‌های آنها بود که از اول تا سیزدهم فروردین ماه ساعت 19:30 در شبکه شاد آموزش و پرورش بارگذاری شد که شامل آیتم‌های مختلفی از جمله اجرای محمد نریمانی، ترانه و سرود، استنداپ کمدی، سایه‌بازی، آیتم‌های کودک و مهمان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهمانان این برنامه افرادی همچون پارک‌‌بانان، آتش‌نشانان، پلیس راهور، پلیس فتا و افرادی مرتبط با موضوعات محیط زیست و اخلاق شهروندی بودند.  مسابقه کتابخوانی در قالب 4 کتاب نقره‌ای با موضوع "رفتار شهروندی" نیز دیگر برنامه ما در حوزه اداره توسعه فرهنگ شهروندی بود.

پخش ویژه‌برنامه اینترنتی "قرن نو" با محوریت فرهنگ، آداب و رسوم و نمادشناسی نوروز باستانی از جمله برنامه‌های معاونت اجتماعی بود. همچنین 10 صفحه از 50 صفحه ماهنامه سفر که نشریه برگزیده ملی گردشگری ایران است و با محوریت سه شهر اصفهان، یزد و شیراز در پنج هزار جلد چاپ شد که به معرفی جاذبه‌های گردشگری، معماری و خوراک‌های مخصوص شهر اصفهان اختصاص یافت و از روز نخست عید نوروز از طریق مراکز گردشگری کشور از جمله هتل‌ها، تورهای دارای مجوز گردشگری و هواپیماها در اختیار مخاطبان قرار گرفت.

برپایی غرفه‌هایی با عنوان "آسمانی‌ها" در ورودی گلستان شهدا به‌منظور ارائه توضیحاتی درباره علمای مدفون در تخت فولاد و شهدای آرمیده در گلستان شهدا به شهروندان اصفهانی و مسافران نوروزی، ارائه نرم‌افزار "مردان بی‌ادعا" برای یافتن محل مزار هر شهید و نرم‌افزار همراه "آسمانی‌ها" شامل مشخصات تمام 8 هزار شهید مدفون در گلستان شهدا، زندگینامه، محل شهادت، وصیت‌نامه و محل مزار شهید، فعالیت راویان فرهنگسرای پایداری در برنامه گلستان‌گردی و تخت‌فولادگری، اجرای برنامه "آرامش بهاری" با همکاری اداره‌کل اوقاف استان و ارائه مشاوره مذهبی با حضور سه تن از روحانیون، برپایی نمایشگاه "نوروز در جنگ" شامل 24 قاب عکس از رزمندگان در زمان تحویل سال در جبهه‌ها و اجرای ویژه‌برنامه سال تحویل با نام "ستاره‌های زمینی" و خدمت‌رسانی 200 تن از خادمان شهدا به خانواده‌های شهدا از جمله برنامه‌های فرهنگسرای پایداری در نوروز 1400 بود.

دو برنامه مسابقه خانوادگی "نوروز نجومی" و مسابقه داستانک‌نویسی "هشت دقیقه در مریخ" از سوی مرکز آموزش نجوم ادیب و تولید برنامه اینترنتی "همودو" در 13 قسمت و پرداختن به مشکلات نوجوانان در فضای مجازی از دیگر برنامه های معاونت فرهنگی هنری بود.

 

اجرای نمایش‌های خیابانی "قتال با مبارک"، "نوازنده‌های دوره‌گرد"، "حاجی‌فیروز و ون"، "کارناوال هفت‌سین"، "صد سال دور از این سال‌ها" و "مبارک" به صورت مجازی و حضوری از جمله برنامه‌های دفتر تخصصی نمایش و تالار هنر در نوروز 1400 بود که تمام آنها از آثار برگزیده فراخوان نمایش‌های بیرونی بودند کها همکاری مراکز مختلف سازمان و ادارات فرهنگی مناطق 15 گانه به اجرا درآمد.

تهیه ویدئوهای معرفی موزه علیقلی آقا در قالب موشن‌گرافی و انتشار در ایام نوروز با موضوعات نمایش پرتره علیقلی آقا بانی ساخت مسجد و گرمابه علیقلی آقا در اصفهان و کاشی‌های نقش برجسته سوارکار خرامان در طبیعت در دو کتیبه مجاور چال‌حوض این گرمابه و همچنین اجرای کنسرت مجازی فولکلور گیلان و مازندران و معرفی آثار فیلمسازان اصفهانی در قالب فیلم‌استوری از دیگر ویژه‌برنامه‌های هنری در نوروز 1400 بود.

اجرای بازی‌های آپارتمانی، ویژه‌برنامه های "عطر بهار" در بیمارستان امام حسین(ع)، "مهربانو" در زندان زنان و"بهارانه" در مجموعه فرهنگی ورزشی آرارات ویژه ارامنه، نمایش "سوءظن کرونایی"، اجرای مسابقه "مأموریت برج و باغ" و پخش "رادیو تفریح" با اجرای نیما کرمی و استنداپ کمدی علی قیومی در فضای مجازی از جمله برنامه‌های نوروزی اداره تفریح در معاونت ورزشی تفریحی بوده است.

مسابقه پیامکی "نام و نشان" پیرامون معرفی بیشتر سرزمین تخت فولاد و مشاهیر فرهنگی و علمی مدفون در این آرامستان یکی از برنامه‌های مجموعه تاريخی، فرهنگی و مذهبی تخت فولاد بود که با همکاری شبکه استانی اصفهان برگزار و هر شب به سه برنده مبلغ 313 هزار تومان جایزه اهدا شد. همچنین مسابقه "سرزمین مشاهیر" پیرامون شخصیت‌های مدفون یا ظرفیت‌های این مجموعه فرهنگی، مسابقه "نگارخانه" پیرامون ظرفیت‌های هنری، معماری و گردشگری و مسابقه "سرزمین پرستاره" با موضوع شناخت عرفا و فقهای مدفون در تخت فولاد نیز برگزار گردید.

اجرای ویژه‌برنامه‌هایی با عنوان بوی بهار، کارناوال شادی، طنین انتظار، بهار قرآن، باران رحمت، در فراغ یار، صد سال دور از این سال‌ها، کارناوال سفره هفت‌سین، مناره‌گردی و حمام‌گردی، سبزه ماندگار، استقبال از بهار، کارناوال بهار، ویژه‌برنامه‌های "خدا کند که بیایی" به مناسبت ولادت حضرت مهدی(عج)، نوروزخوانی، منتظران، شاد باش، ماه پنهان، هفت‌سین بهار، جشن نوروز، نوروز ایرانی، پیک بهار، آمد بهار جان‌ها، پیک نوروزی، دورهمی نوروزی، قطار نوروزی، بهارانه، هم‌ره، آسمان روشن، خاطره بهاری، کارناوال نوروزی، شور آشتی، خورشید عالم‌تاب، عید در عید، بمونی‌ها، بهار تویی، هر خانه یک پرچم، کارناوال نوروزی اصفهان، کوچه‌های انتظار، یک عید یک کتاب، بهارانه، بهار عشق و تفریح در بهار را از جمله برنامه‌های اجرا شده در مناطق 15گانه شهر اصفهان در نوروز 1400 بود.

 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: معاونت فرهنگی شهرداری اصفهان ایام نوروز اصفهان جمله برنامه ویژه برنامه نوروز 1400 تخت فولاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۵۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه

جعفر رحمانی معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد  در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور، با تاکید بر اینکه اجرای کامل این برنامه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند، گفت: متاسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم. 

وی با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور از برنامه‌های توسعه‌ای ناموفق کشور بود و تنها فقط ۳۰ درصد از آن محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین، اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است. 

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان داشت: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در ۵ سال آینده بدهد. 

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار داشت: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بستر‌ها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است. 

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم به اصلاح ساختار‌ها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد. 

در ادامه این نشست افشین کسالائی معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور به تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه پرداخت و با بیان اینکه برای تحقق اهداف در استان‌ها باید به سمت برنامه‌محوری حرکت کرد، اظهار داشت: برنامه‌های عملیاتی ستون فقرات نظام برنامه‌ریزی است. 

به گفته معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور، اجرایی شدن برنامه هفتم توسعه تنها بر منابع عمومی متکی نیست و خلق و تجهیز منابع جدید، باید توسط مدیران در نظر گرفته شود. 

کسلائیی با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه علاوه بر ترسیم وضع موجود، آینده اقتصاد و توسعه کشور در سطوح متعدد را مورد توجه قرار داده است، بیان داشت: برنامه هفتم توسعه ناگزیر به برنامه محور بودن است و برای اولین بار این برنامه با پارادایم رشد فراگیر و مبتنی بر سه سطح اصلی‌ترین پیشران‌ها، رد مهمترین بحران‌ها و خلق مهمترین بستر‌های پیشرفت کشور ترسیم شده است. 

در پایان این نشست حاضرین به طرح سوالات و ابهامات خود در خصوص این برنامه پرداختند و نظرات و دیدگاه‌هایشان را نیز بیان کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • خانواده محور بودن برنامه‌های دهه کرامت در آذربایجان شرقی
  • اجرای ۴۰ ویژه برنامه دهه کرامت در گیلان
  • اجرای مانور‌های نمایشی شهر فرهنگی ویژه معماری
  • اجرای ۲۹ ویژه برنامه در منطقه ۸ ویژه هفته فرهنگی اصفهان
  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه
  • اجرای بیش از ۲۰ ویژه برنامه درهفته عقیدتی سیاسی
  • زوج شاهنامه‌خوان بام ایران در شهر‌های ایران خوان خرد می‌گسترانند
  • اجرای ۱۲ عنوان برنامه ویژه هفته فرهنگی اصفهان در پایانه‌های مسافربری
  • اجرای تمهیدات ترافیکی ویژه مسابقه تیم‌های مس رفسنجان و پیکان تهران
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفرهای نوروزی