Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@14:38:48 GMT

برداشت گندم از اراضی قلعه‌نو آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۷۶۸۸۷

برداشت گندم از اراضی قلعه‌نو آغاز شد

فرماندار ویژه شهرستان ری با بیان اینکه بخش قلعه‌نو قطب کشاورزی شهرستان ری است، گفت: برداشت گندم در ۸۵۰۰ هکتار از اراضی بخش قلعه‌نو آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرری، حسین توکلی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری در آئین شکرگذاری و برداشت گندم از اراضی بخش قلعه نو با اشاره به اقدامات ارزنده جهاد کشاورزی در تحول این بخش، اظهار کرد: گندم از کالاهای اساسی و ملزومات تحقق اقتصاد مقاومتی است که می‌توان با تکیه بر تولید این محصول نگاه به خارج از کشور را کاهش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه گندم یک محصول مهم و استراتژیک است، افزود: گندم تأثیر بسزایی در پیشبرد اهداف نظام داشته و در حال حاضر در شهرستان ری نگاه ویژه‌ای به موضوع خودکفایی وجود دارد و با ترویج و علمی کردن مسائل می‌توان اقدامات قابل توجهی داشت.   

معاون استاندار تهران عنوان کرد: شهرستان ری از دیرباز با عنوان دشت طلایی به دلیل برداشت گندم و جو مطرح بوده و در زمینه تولیدات کشاورزی زبانزد بوده است. 

توکلی ادامه داد: تولیدات کشاورزی به نحو مطلوبی ادامه یافته و کمتر تحت تأثیر تغییرات کاربری بوده است، لذا باید برای کشاورزان برنامه داشته باشیم تا شاهد کاهش تخلفات باشیم.

وی با اشاره به آمایش سرزمین و زمین‌های کشاورزی تصریح کرد: اشتغال روستائیان اولویت‌های مهم برنامه‌ریزی توسعه‌ای در بخش کشاورزی است و حتماً باید برای اشتغال جوانان در این زمینه برنامه‌ریزی شود و ایجاد کارآفرینی باید برای همه مردم باشد.

علیرضا صادقی بخشدار قلعه‌نو نیز در ادامه با اشاره به اینکه بخش قلعه‌نو قطب کشاورزی شهرستان ری است، بیان کرد: ۸۵۰۰هکتار سطح زیر کشت گندم در بخش قلعه نو است و به عنوان بزرگترین تولید کننده گندم، ذرت دامی و جو در استان تهران به شمار می‌رود.  

وی با بیان اینکه صنعت غالب بخش قلعه نو کشاورزی است، گفت: بیش از ۱۸۰۰ نفر بهره بردار در این حوزه وجود دارد و در حدود ۳۴هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده است. 

انتهای پیام/۶۷۰۶۲/پ/س

منبع: فارس

کلیدواژه: خبر گزاری فارس برداشت گندم بخش قلعه نو شهرستان ری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۶۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید بیش از ۱۲ هزار تن گندم در خرمشهر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین؛ یاسر شریفی روز یکشنبه ۹ اردیبهشت در گفت و گوی رسانه‌ای اظهار کرد: تا کنون بیش از پنج هزار و ۷۰۰ هکتار از مزارع گندم در این شهرستان برداشت شده است.

وی ادامه داد: همچنین ۱۲ هزار تن و ۲۳۳ کیلوگرم گندم توسط ۲ مرکز خرید در این شهرستان از کشاورزان خریداری شده است.

شریفی تصریح کرد: ۳۶ دستگاه کمباین در شهرستان فعال شده است و پیش‌بینی می‌شود ۷۰ کمباین تا پایان برداشت وارد شهرستان شود.

شایان ذکر است در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ ، در سطح ۱۴ هزار هکتار از مزارع شهرستان خرمشهر گندم کشت شد.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان نیز پیش بینی کرد: بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن محصول گندم از سطح مزارع استان برداشت و روانه سیلوها شود.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900640

دیگر خبرها

  • خرید بیش از ۱۲ هزار تن گندم در خرمشهر
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • پیش بینی برداشت افزون بر ۶ هزار تن غلات در گراش
  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • آغاز برداشت گندم در جنوب سیستان و بلوچستان